За мен

Дарина Миленова

 

Председател на Асоциация „Бланс в храната и душата“

 

По професия съм финансов консултат и като такъв помагам на своите клиенти да организират и управляват своите финанси по един по – ефективен за тях начин. Хората, които ми се доверяват и работят с мен, само за няколко години подобряват в пъти качеството си на живот, научават се как ефективно да спетсяват и увеличават своите пари, изграждат навици как правилно да управляват средства си и голяма част от тях постигат, и така мечтаната от всеки финансова свобода! През годините съм работила на различни места и винаги, каквато и длъжност да съм заемала, за мен на първо място е било да съм полезна и в помощ на всички около мен. С такава цел създадох и асоциация „Баланс в храната и душата“, да бъде в полза и помощ на обществото! Да бъде в полза на всички, които искат да водят един по – пълноценен и качествен живот! В полза на всички, за които здравето е на първо място, които искат да обогатят познанията си за това какво е правилно, баласирано и здравословно хранене!

Партньори

моята история

Визия за асоциацията

Винаги съм била жена, която се е грижела за външния си вид. За мен е важно да изглеждам добре, да бъда в добра физическа форма. И за това от както се помня, от 15 – годишна винаги съм се подлагала на какви ли не диети и режими, за да постигам тази моя цел, за което с времето платих висока цена. За съжаление не е имало кой да ми каже, както и къде да прочета как правилно да свалям килограми без това да навреди на здравето и психиката ми. Постоянно свалях и качвах килограми, с глад, лишения, тормоз над тялото и ума ми. Не ми беше лесно и не занех как сама да се спрая с всичко това. Имах нужда да споделя с някой как се чувствам – сама, уплашена, несигурна, безпомощна в тази безмилостна борба. Щях да бъда много шастлива, ако имаше място, където мога да науа повече за това как да изглеждам добре, без това да вреди на физическото ми и ментално здраве. Щях да бъда щстлива да има място, където да отида и да споделя своите притеснения, място, където да видя, че не съм сама, че има и други като мен! Място, където да получа необходимата ми информация за това как да се храня парвилно, така че и да съм в добра форма, и да съм здрава! Днес често хората споделят с мен, че в интеренет пространството има много и различна информация за това как да се храним правилно, за това как да отслабнем, кой спорт е подходящ за нас, което ги обърква, и не знаят на какво да се доверят. Затова създадох асоциацията, за да може хората да получават качествена информация от най – добрите специалисти в областта на здравето, тема която е доста всеобхватна и все по – наболяла в нашето общество!

Желанието ми е в асоциация „Баланс в храната и душата“ да създадем една приятелска и най – вече подкрепяща среда,  в която да споделяме своя опит, своите страхове и емоции. Среда, в която всеки да знае, че не е сам, и че може да разчита на подкрепа, помощ и съвети как да се справи с проблемите пред себе си! Среда, в която да се учим от знанията и опита на най -добрите специалисти, за това как да се храним и живеем по – здравословно!

Усещам и знам, че това е моята мисия в живота – да помогна на колкото се може повече хора да имат по – добър и пълноценен живот, да бъдат по – здрави, по – щастливи и по – удовлетворени от себе си! Да им помогна да повярват, че могат да постигнат всичко, за което мечтаят, че могат да постигнат всяка своя цел, стига само да го пожелаят истински и силно! Асоциация „Баланс в храната и душата“ е инструментът, с който ще сбъдна всичко това!

екип

Това е нашия екип

Нашия екип ще помогне на всички, които искат да обогатят познанията си за това какво е правилно, баласирано и здравословно хранене!

Елена Морунова

Нутриционист

славянка Стойкова

Член управителен съвет

Пишете ни!

Nullam lacinia diam at nisl malesuada, sed porta arcu lobortis. Cras vel augue quis turpis scelerisque placerat vel quis nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.

15 + 11 =

Address

1234 Divi St. #1000, Sofia

Phone

(255) 352-6258