Стани наш партньор

Aко подкрепяте каузата на мисията и асоциацията „ Баланс в храната и душата“ ще се радваме да станете наш партньор.

Асоциация „Баланс в храната и душата“ е първата по рода си организация в България, създадена с цел повишаване качеството на живот на всички, които искат да живеят по един по – здравословен начин, чрез подобряване на техните хранителните навици, а от там – и на тяхното здраве.

Можете да станете наш партньор, АКО:

  • Представлявате бизнес в сферата на здравословното хранене или спорта, независимо дали е продукт или услуга
  • Работите в компания, която показва корпоративна социална отговорност, като подкрепя обществено значими дейности, като тази на Асоциацията.
  • Имате желание вашите служители да бъдат по-добре информирани на тема здраве и спорт.

Ако сте решили да станете наш партньор и отговаряте на условията по-горе, ето какви са следващите стъпки:

Попълнете на заявлението за партньорство тук (3-5 мин). Вашата заявка ще бъде разгледана от нас в рамките на една седмица. Ще получите обратна връзка по имейл заедно с детайли за извършване на плащане на месечна или годишна база. След потвърждаване на банковото извлечение за получено плащане от нас, ще ви изпратим имейл за добре дошли като партньор и молба да ни изпратите вашето лого и информация за вас или компанията, която представлявате, която да публикуваме в нашите канали.

Благодарим ви за доверието и подкрепата да се развива асоциацията „Баланс в храната и душата“ и да давате своя принос обществото да бъде по-здраво и информирано за добри хранителни и спортни навици.

Пишете ни!

Нашата мисия е да обогатим знанията на всеки, който иска да научи повече за здравословното и балансирано хранене, както и за това какви са ползите да се храним по този начин!

5 + 5 =

Социални медии

Телефон