Членство в АСОЦИАЦИЯ „БАЛАНС В ХРАНАТА И ДУШАТА“

 

1. Нашата мисия:
 
Да покажем ползите за физическата енегрия на човека и неговото здраве като се храни здравословно, с вкусна, питателна и балансирана храна!

♦  Целта на Асоциацията е да създаде общност от съмишленици и да помогне на хората да изграждат правилни хранителни навици като дава информираност и практически обучения как с лекота може човек да бъде в своята мечтана фигура.

 

2. За кого е подходяща Асоциация “Баланс в храната и душата”
 
♦  За всеки, който иска да изгради правилни навици да се храни по един по – здравословен начин.
♦  За всеки, който иска да изгради пълноценна връзка между себе си и храната, която яде.
♦  За всеки, който иска да бъде в мечтаната си форма без глад, без лишения, докато се наслаждава на вкусна и питателна храна.

♦  За всеки, за който здравето е на първо място!

 

3. Какво ви дава членството в Асоциацията:

♦  Безплатен достъп до всички срещи на Асоциация “Баланс в храната и душата” и отстъпки за бъдещи кулинарни събития на Дари Миленова.
♦ Тези срещи ще са с теоретична и практическа насоченост по теми за здравословно хранене и спорт. Всеки месец ще има по две лекции и обучения, на различни теми, с различни лектори, всеки професионалист в своята сфера.
♦  Възможност за консултации с нашите партньори и специалисти по здравословно хранене и спорт.
♦ Ще сте част от приятна, подкрепяща среда, където ще можете спокойно, без страх, без притеснения и срам, да споделите вашата история, вашите трдуности и страхове, в борбата с излишните килограми, по пътя към вашата мечтана форма!
♦ По време на нашите практични часове за готвене, ще можете да обогатите  ежедневното си меню с вкусна, нискокалорична и разнообразна храна!
♦ Всеки член на Асоциацията получава освен безплатен достъп до събитията на Асоциацията, подарък от картите “Вкусно си хапнете и стройни останете”. Това са комплект от общо 40 карти, с 40 вкусни рецепти. Има по 10 рецепти за закуска, за обяд, СНАК и вечеря. Картите са създадени за ваше улеснение, като във всяко ястие съм пресметнала калориите: за 300 кал; 400 кал и 500 кал.
 
4. Как да стана член:
 
Необходимо е да попълните молба за членствo, след което до 3 работни дни ще ви върнем отговор, с данни за заплащане на годишния ви членски внос, който ще е в размер на 100 лв.

Пишете ни!

Нашата мисия е да обогатим знанията на всеки, който иска да научи повече за здравословното и балансирано хранене, както и за това какви са ползите да се храним по този начин!

1 + 3 =

Социални медии

Телефон