Теодора Цветева

Специалист психолог по хранителни разстройства

Аз съм Теодора Цветева, психолог по хранителни разстройства, но също така и едно обикновено момиче преминало през ада на хранителните нарушения, но излязло от този порочен кръг като победител.

Поех по пътя на психологията и науката за този вид зависимости с една единствена цел, да помогна да се справиш и ти, като постигнеш здравословна и щастлива връзка с храната. Преминала съм обучение в Националния център за хранителни разстройства в Лондон (NCFED) в следните направления:

– пълноценно и балансирано хранене

– превенция на хранителни разстройства

– хиперфагия (емоционално хранене, преяждане)

– умения и практики при работа с хора, които са засегнати от хранително разстройство

Имах уникалната възможност да се уча от най-добрите професионалисти, с дългогодишен опит и знания в сферата на хранителните нарушения.

Данни за контакт:
0882 515 579
tedyslife@gmail.com
https://tedyslife.com/

Елена Морунова

Нутриционист

Казвам се Елена Морунова. Завършх нутрициология в Башкирский университет в Русия.
Вече 5 години практикувам професията нутриционист. За мен най-важното в работата ми е да обсъждам с клиентите всичките ежедневни здравословни навици – като сън, движение, прием на течности, емоции, разбира се говорим си и за хранене.
Имам индивидуален подход към всеки и използвам изцяло холистични методи. Аз съм против изтощителните диети, гладуването и фармацевтичната химия. Моят подход е да възстановя нарушените процеси в тялото, както и достигане на естествен баланс в организма. Целта ми е да помогна за решаването на вътрешни и външни здравни проблеми. Не лекувам болести, помагам за предотвратяването им.
Вярвам, че най-силното лекарство е волята за промяна.
Включвам се в асоциация „Баланс в храната и душата“, защото най-голямото ми удовлетворение от професията е когато имам възможност да помагам на хората. Смятам, че знанията, които имам и продължавам да трупам си заслужава да споделям, а в асоциацията ще имам тази възможност. Надявам се да достигна до повече хора и да им помогна да живеят добре, в отлично здраве.

Данни за контакт:
0879 85 99 55
elena@neweraforhealth.com
https://neweraforhealth.com/

Мартин Димитров

Фитнес консултант

Фитнес консултант и персонален треньор с опит в сферата от 12 години! Работата ни с клиенти е базирана на научен подход и фокусирана към реалната и видима промяна на физиката, здравето и начина на живот. Постигането на крайните цели на моите клиенти е основният двигател за мен. С екипа ни разполагаме с частно фитнес студио, в което предлагаме изцяло персонализирана грижа в тренировките и храненето!

Елена Петрелийска

Сертифициран холистичен терапевт и консултант по балансирано хранене

Казвам се Елена Петрелийска и съм сертифициран нутриционист от Оксфорд, дипломиран главен готвач, сертифициран специалист по Балансирана Веган и Вегетарианска кухня, сертифициран хoлистичен терапевт и консултант по балансирано хранене.
Завърших висшите си образования по “Туризъм и Хотелиерство” и “Дипломация и Mеждународни Oтношения” в Холандия, но се върнах в страната, където участвам в управлението на семеен бизнес.
Редом с тази дейност участвах в първия сезон на кулинарното предаване Мaster Chef, където стигнах до финала.
През последните 10 години съм водещ на различни кулинарни телевизионни предавания, участвам и в кулинарни инициативи като гост, водя кулинарни класове за малки и големи, пиша и издавам кулинарни книги, членувам в различни организации с кулинарна насоченост, участвам като лектор в училища.
Към момента съм водещ на телевизионното кулинарно предаване “Лекият път към  вкуса”, в което показвам рецепти за авторски веган и вегетариански ястия. Консултант съм по създаването на нови проекти с веган насоченост и съм жури в телевизионен формат излъчван по най – младия български кулинарен тв канал Soul and Pepper TV – предаването се казва “Ястие на годината”. Моя мисия са реализирането ми като консултант по създаване и разпространяване на по-лесни начини за ежедневно балансирано хранене и усвояване на полезни хранителни навици.
В процес съм на разработване на личен бранд, който да обедини знанията и опита ми в един цялостен продукт. 
Едновременно с начинанията ми работя и с моя партньор, с когото консултираме новооткриващи се ресторанти и разработваме авторска концепция за собствен ресторант.
Ще бъда щастлива да помогна чрез опита и знанията си на всички, които имат нужда и се обърнат към мен чрез Асоциацията.

Данни за контакт:
Тел: 0897897316
mail: nl.helen@yahoo.com
https://www.instagram.com/elenapetreliyska/

Свържи се с нашите специалисти

Пишете ни!

Ако имате въпроси или искате да заявите консултация с някой от нашите специалисти, чувствайте се свободни да ни пишете!

3 + 6 =

Пишете ни!

Нашата мисия е да обогатим знанията на всеки, който иска да научи повече за здравословното и балансирано хранене, както и за това какви са ползите да се храним по този начин!

13 + 5 =

Социални медии

Телефон