Real Food

RealFood е семейна комапния, която доставя клинично изпитани и сертифицирани хранителни добавки с премиум качество в България и Румъния. При тях ще намерите хранителни добавки, които се произвеждат на малки партиди, както и натурални продукти, които не вредят на вас и на природата.
Мисията им е бърза, лесна и навременна доставка на проверени продукти и информация до всеки здраве-мислещ човек в България и Румъния.
Визията им е свързана с това техните клиенти да са с още една стъпка по-близо до своето оптимално здраве!

Oh!Good

Oh!Good e иновативен български бранд с мисия да произвежда веган протеинови продукти, които да направят здравословното хранене по-лесно и достъпно. Портфолиото включва хранителни протеинови шейкове, веган протеини, готови напитки и протеинови барове, които перфектно се вписват в ежедневието – в офиса, на път, във фитнеса, в планината, вкъщи. Продуктите са подходящи за всеки режим – при отслабване, покачване на мускулна маса, поддържане на теглото или ако просто искаш да се храниш здравословно.

Масажно студио „Mieli“

Масажно студио “Миели” e приятно и уютно местенце в град София, което не просто предлага масажи, а създава вълнуващи преживявания за душата и тялото. Всеки, който реши да поглези сетивата си, е топло посрещнат с усмивка от професионални масажисти.
Стилно обзаведените масажни студия създават уютна обстановка за отпускане. А защо да не да споделите този момент с приятели? Масажно студио “Миели” има студиа, в които приемат до трима души едновременно. Заедно можете да се насладите на авторски масажи и терапии за лице и тяло, които гарантират релаксация, възстановяване, отслабване и разкрасяване.
Миели масаж използва висококачествена професионална козметика – Skeyndor, която постоянно усъвършенства формулите си. Техните продукти са гаранция, че ви се осигурява най-добрата грижа за кожата, не случайно това е любимата козметика на испанското кралско семейство.
Вместо стандартен списък с видовете масажи, всеки масажист отделя специално време, за да разбере от какъв тип масаж има нужда клиентът в този момент. Доверете се на професионалистите от “Миели”. Те със сигурност ще успеят да освободят вашето тяло от болки, главоболие, мигрени и умора. След масажа ще се почувствате по-жизнени, по-спокойни и по-щастливи. Подарете си усмивка и вътрешен баланс.
Авторският масаж на Елена Иванова, или Ели Миели, както я наричат повечето, е плод на нейната страст и дългогодишен опит. Нейната техника, включва елементи като огнена терапия, масаж с бамбук и топли камъни, медена терапия и различни масажни техники и стречинг.
Това не е просто масаж – това е изкуство.
Масаж “Миели” е подходящ подарък за всеки повод. Поглезете себе си или любим човек с удоволствие, което ще остави отпечатък.
Ако вече се размечтахме, ви споделяме техните линкове, за да планирате своето време за масаж.

https://b.mielimassage.studio/reservations/start?site=1
https://mielimassage.studio/gift-card
https://mielimassage.studio/

Freya’s honey

Freya’s honey е семеен бизнес за производство на висококачествени, натурални, екологично чисти пчелни продукти.
Те искат да провокират българите да купуват български продукти и най-вече − да научат децата да се хранят здравословно.
Затова специално за най-малките са създали Медения шоколад – за да може децата да го хапват спокойно вместо вредните течни шоколади, които се предлагат на пазара.
Тяхната мисия е да сложат край на монопола на глюкозните, вносни сиропи, представяни пред обществото за натурални пчелни продукти.
Зад качеството на Freya’s honey стоят не само сертификатите им и лабораторните изследвания, но и усмивките на доволните им клиенти.

Свържи се с нашите специалисти

Пишете ни!

Чувствайте се свободни да ни пишете ако имате въпроси!

13 + 4 =

Пишете ни!

Нашата мисия е да обогатим знанията на всеки, който иска да научи повече за здравословното и балансирано хранене, както и за това какви са ползите да се храним по този начин!

7 + 3 =

Социални медии

Телефон