Хармонията в тялото не зависи само от вътрешното спокойствие. Често тялото има нужда от “Time out!”, или на наш език– малко почивка. През последните 2 години на голяма част от българите им се налага да работят от вкъщи, да четат легнали и да шофират изгърбени. Повечето се оплакват от болки в гърба, в кръста и от чести схващания. С професионализъм в областта на масажа и преданост към клиентите, „Миели“ издига изживяването на масажа на ново ниво.

Елена Иванова, основател на масажно студио “Миели”, споделя, че чрез техните масажи те се  стремят да направят баланс между физика, психика и менталната настройка на човек. Отваряйки врати си преди няколко години, „Миели“ се превръща в символ на специална грижа и внимание към клиента. Студиото се отличава с уникална философия, масажите при тях се определят от моментното състояние на клиента. Може да е разтроен, да е спал накриво, да е схванат или просто да има нужда да се откъсне от реалността.


Елена, собственик на студиото, споделя, че причината да подкрепи Асоциацията “Баланс в храната и душата”, тъй като тяхната мисия е подобна на нейната – да помага на хората да водят здравословен начин на живот и да се чувстват по-добре физически, ментално и емоционално и да постигат баланс тяло, ум, душа.

Вместо огромен списък с масажи, всеки терапевт, задавайки няколко въпроса, разбира от какво точно има нужда клиента. С комбинация от различните техники, масажистите се стараят да гарантират най-подходящия масаж за човека и моментното му състояние.

„Миели“ от фински език означава, “сърце, ум, душа”. Всеки масаж придава хармония и жизненост на тялото. Студиото предлага богато разнообразие от класически масажни терапии, както и авторски, включващи масаж с бамбук, терапии за лице и тяло, лечебна терапия с огън, с вулканични камъни и много други. Авторският масаж няма аналог. Огън може да звучи страшно, а всъщност е много приятно и отпускащо изживяване. Всеки масаж се изпълнява с внимание и придава силна енергия, затова терапевтите се стараят винаги да са в енергийно равновесие, за да създадат неповторимо и удовлетворително изживяване за всеки клиент.

От момента, в който стъпите в масажното студио „Миели“, ще бъдете впечатлени от уютната обстановка. Студиото придава максимален комфорт на клиентите – от приятната музика до успокояващите аромати, всичко е насочено към създаване на идеална среда за релаксация.

„Миели“ се гордее с личното внимание и грижа, които предоставя на всеки свой клиент. Тук вие сте не просто клиент, а душа, чиито нужди и предпочитания се вземат предвид внимателно. Това не е просто масажно студио, а място, където да се почувствате като у дома.

„Миели“ е вашият билет към релаксация, възстановяване и поддържане на здравето. Съчетавайки професионализъм, висок стандарт на обслужване и уютна обстановка, преживяването в „Миели“, е вашето място за възстановяване. Препоръчваме ви да подарите на себе си моменти на пълноценно удоволствие и да се убедите в различността на подхода им към клиента, изцяло с грижа към клиента.