На 11.03.2023 г се проведе първата среща в Асоциация „Баланс в Храната и Душата“! Беше много зареждащо и приятно за всички, присъединили се на нея ❤️!
За високата ни енергия се погрижи и Rumi Ilieva, която ни раздвижи с малко упражнения 🧍‍♀️💪.
След това Руми ни разказа повече за ползите да се храним здравословно, какво да добавим в нашето меню, за да започнем да влизаме във форма, без да се налагат драстични гладувания 🥦🥬🥒.
Сподели някои практики как да се свържем с вътрешното ни аз 🙆‍♀️!
По време на срещата разказахме какви са целите на Асоциацията и с какви инструменти ще ги постигаме ❤️!
Приветствахме първия Асоцииран член в Асоциация “Баланс в храната и душата” – Десислава Авджиева / Desislava Avdzhieva с благодарности за подкрепата и подпомагане за успешното развитие на нашата организация ❤️!
Приветствахме и с добре дошли първите присъединили се членове към Асоциацията “Баланс в храната и душата”!
Благодарим за доверието на: Мариана Енгьозова, Александра Павлова, Силвия Милчева, Виктория Иванова и Елка Димитрова ❤️🙏❤️!
Следващото ни събитие ще бъде на 25.03.2023 г,на което Мартин Димитров, фитнес консултант и персонален треньор с опит в сферата от 12 години, ще сподели с нас повече за значението на макросите в нашето ежедневно меню.
Може да разгледате повече за събитието на този линк:
На нашия сайт, можете да следите нашите следващи събития, да намерите полезни съвети и статии от нашите специалисти, както и да прочетете повече информация какви са условията и предимствата да се присъедините като член в асоциацията ❤️.