„Баланс в храната и душата“ е асоциация, създадена с цел да помогне на хората да намерят хармонията между физическото и емоционалното си благополучие. Ние сме наясно от какво значение е поддържане на равновесие както във вътрешния свят на емоциите и душата, така и визуално, грижейки се за физическото здраве и поддържането на правилен режим на хранене. Изключително сме щастливи, че освен нас в тази своя философия за живота и цялостното благоденствие, вярват и немалко наши съмишленици. Един от тях е RealFood.

Това е семейна компания, която доставя клинично изпитани и сертифицирани хранителни добавки с премиум качество в България и Румъния. При тях ще намерите хранителни добавки, които се произвеждат на малки партиди, както и натурални продукти, които не вредят на вас и на природата. Мисията им е бърза, лесна и навременна доставка на проверени продукти и информация до всеки здраве-мислещ човек в България и Румъния. Визията им е свързана с това техните клиенти да са с още една стъпка по-близо до своето оптимално здраве.

Кратка история на RealFood

Компанията е създадена през 2016, когато дъщерята на основателите –  Симона, е само на 1 година и по препоръка на педиатър имала нужда от допълнителни Омега-3 мастни киселини (рибено масло). След търсене на първокласно рибено масло, Кремена и Павел заключват, че в България не се предлага подобна качествена добавка. Тогава, след преглеждане на много статии, попаднат на EVCLO – напълно натуралното норвежко рибено масло от черен дроб на треска Rosita. Впечатлени от самия продукт, те правят поръчка, но и в тях се заражда идеята да бъдат полезни и на други хора, търсещи качествено рибено масло. По този повод се свързват с производителите от Норвегия, за да ги попитат дали имат интерес към  представителство в България. Rosita се оказва също семейна фирма, която прави всичко с желание и грижа, и скоро след това започват съвместна работа. И така до днес.

В процеса на своята работа основателите на RealFood осъзнават, че в България и на Балканите много от качествените хранителни добавки на водещи световни компании липсват. А в същото време търсене – има. Водени от нуждите на своите клиенти, постепенно компанията разширява портфолиото си, като през 2021 г. създава и собствена  марка премиум хидролизиран колаген. Колагенът RealFood е клинично тестван и притежава всички сертификати и документи, за да може Кремена и Павел да са сигурни, че предоставят най-доброто на хората, които избират тях. Препоръчваме ви да прочетете отзивите за тези два продукта Отзиви за хидролизиран колаген RealFood и Отзиви за рибено масло Rosita, а след това да ги опитате, за да се уверите сами в техните невероятни качества.

С какво компанията се отличава и печели своите клиенти?

Едно от най-големите предимства на  RealFood, че те не приемат бизнеса като самоцел. Освен продажбата на качествени хранителните добавки те имат желание да доставят на тяхната аудитория проверена и качествена информация, която да ги насочва в правилната посока, като ги приближава до тяхното оптимално здраве.

В сайта си развиват богат блог, в който може да се намерят както статии за самите продукти, така и постове за здравословно хранене и начин на живот. В Youtube канала им има интервюта със специалисти, а от лятото на 2023г. започват и подкаст RealTalks, в който говорят със своите гости за важните теми, свързани със здравето и здравословния начин на живот. За да бъдат максимално полезни на своите последователи, в подкаста канят доказани експерти в различни области. Компанията е социално ангажирана с теми за детското хранене, храненето като цяло, движението и спорта. Като част от тази тяхна ангажираност подкрепят и Асоциация „Баланс в храната и душата“.

Друго огромно преимущество, с което печелят своите клиенти, са безспорно продуктите в портфолиото на RealFood. Тe се произвеждат на малки партиди, не се предлагат на друго място в България и са подбрани след щателни проучвания на екипа на RealFood и на външни експерти.  Освен с ценна информация и висококачествени продукти, компанията впечатляват потребителите с бързи доставките, своята добра грижа за добавките и пратките, както и своето любезно обслужване.

Повече полезна информация за RealFood може да намерите на www.realfood.bg, както и в социалните канали:

YouTube/RealFood

Facebook/RealFood

Instagram/RealFood

TikTok/ RealFood