Дарина Миленова

Председател на Асоциация „Бланс в храната и душата“

По професия съм финансов консултат и като такъв помагам на своите клиенти да организират и управляват своите финанси по един по – ефективен за тях начин. Хората, които ми се доверяват и работят с мен, само за няколко години подобряват в пъти качеството си на живот, научават се как ефективно да спетсяват и увеличават своите пари, изграждат навици как правилно да управляват средства си и голяма част от тях постигат, и така мечтаната от всеки финансова свобода! През годините съм работила на различни места и винаги, каквато и длъжност да съм заемала, за мен на първо място е било да съм полезна и в помощ на всички около мен. С такава цел създадох и асоциация „Баланс в храната и душата“, да бъде в полза и помощ на обществото! Да бъде в полза на всички, които искат да водят един по – пълноценен и качествен живот! В полза на всички, за които здравето е на първо място, които искат да обогатят познанията си за това какво е правилно, баласирано и здравословно хранене!

Данни за контакт:
0886 530 234
soulfoodbalance@gmail.com
soul-foodbalance.com

Славянка Стойкова

Заместник – председател на Асоциация „Бланс в храната и душата“

Славянка Стойкова е предприемач по душа и занятие, партньор и управител на Трейдингбулг ООД – вносител на професионална козметика Skeyndor за България, Полиметис ООД – консултанска компания, Кобдън партнърс България ООД – консултанска компания, магистър по Славянска филология, втора магистратура – Финансов мениджмънт. Говори свободно италиански, руски, словашки и английски език. Член на Асоциацията от юни 2012 година. Участник и лектор на множество конференции в Европа и Азия по въпросите на женското предприемачество и лидерство, равноправието на половете, овластяване на жените.

Данни за контакт:
0878 971 597
s.stoykova@tradinbulg.com
https://tradingbulg.com/

Елена Морунова

Член на Асоциация „Бланс в храната и душата“

Казвам се Елена Морунова. Завършх нутрициология в Башкирский университет в Русия.
Вече 5 години практикувам професията нутриционист. За мен най-важното в работата ми е да обсъждам с клиентите всичките ежедневни здравословни навици – като сън, движение, прием на течности, емоции, разбира се говорим си и за хранене.
Имам индивидуален подход към всеки и използвам изцяло холистични методи. Аз съм против изтощителните диети, гладуването и фармацевтичната химия. Моят подход е да възстановя нарушените процеси в тялото, както и достигане на естествен баланс в организма. Целта ми е да помогна за решаването на вътрешни и външни здравни проблеми. Не лекувам болести, помагам за предотвратяването им.
Вярвам, че най-силното лекарство е волята за промяна.
Включвам се в асоциация „Баланс в храната и душата“, защото най-голямото ми удовлетворение от професията е когато имам възможност да помагам на хората. Смятам, че знанията, които имам и продължавам да трупам си заслужава да споделям, а в асоциацията ще имам тази възможност. Надявам се да достигна до повече хора и да им помогна да живеят добре, в отлично здраве.

Данни за контакт:
0879 85 99 55
elena@neweraforhealth.com
https://neweraforhealth.com/

Пишете ни!

Нашата мисия е да обогатим знанията на всеки, който иска да научи повече за здравословното и балансирано хранене, както и за това какви са ползите да се храним по този начин!

1 + 5 =

Социални медии

Телефон