През по – голямата част от живота си вярвах, че да бъда слаба и да изглеждам добре е необходимо да гладувам, да се ограничавам, да се лишавам от любимите си храни!
Години наред вярвах, че вкусната храна е мой враг! Години наред се страхувах да се насладя на някой вкусен десерт, от страх, че ще напълнея и няма да изглеждам добре! А в случаите, в които волята ме “предаваше” и не издържах на изкушението, изяждах огромни количества сладкиши. След това изпитвах ужасна вина, и срам, че съм се предала!

Познато ли ви е това? Изпитвали ли сте същите емоции и чувства като моите?

Сигурна съм, че има много хора като мен (предишното мен ), които вярват, че само с ограничаваща диета или тежък режим, могат да отслабнат и отново да влезнат във форма! Благодарна съм, че преди година открих, че има и друг начин да свалиш излишни килограми! Че има как да изглеждаш добре без да гладуваш, без да подлагаш тялото и психиката си на ужасен тормоз!

Преди година тежах 70 кг, днес съм 53 кг!

Свалих 17 кг за 6 месеца без глад и лишения!

Свалих 17 кг с лекота, с наслада и спокойствие!

Научих се да си приготвям вкусна, питателна храна, в която има всичко необходимо за организма ми! Почти всеки ден забърквам по някой вкусен и нискокалоричен десерт, който хапваме с наслада с цялото ми семейство. Много хора забелязаха промяната в мен и започнаха да се интересуват как съм успяла да постигна такива резултати и да ги задържа толкова време! Тогава в мен се породи желанието да помогна на повече хора да открият магията на вкусната и питателна храна, с която могат да бъдат и здрави, и да изглеждат добре.

И така се роди идеята за асоциация “Баланс в храната и душата”!

Асоциацията има една единствена цел: да бъде в подкрепа и в помощ на всеки, който иска да изгради пълноценна връзка между себе си и храната, която яде! За всеки, който иска да има един по – пълноценен живот, да се радва на вкусна храна и да винаги да бъде в добра физическа форма!

Скоро ще ви споделя повече и за събитието за официалното откриване на асоциация “Баланс в храната и душата”, на което ще разберете повече за нашите цели и какви са инструментите за постигането на тези цели!

По време на събитието ще разберете и как може да се присъедините като член към асоциацията и как това ще ви помогне да постигнете вашите цели!